ambassadørkorps Ebberup

Velkommen til Ebberup 

Det glæder os, at du har valgt at flytte til Ebberup. Vi håber meget, at du hurtigt falder godt til her i byen. 

For at vores tilflyttere hurtigt kan få muligheden for at falde til og vide lidt mere om byen, kommer vores ambassadører på velkomstbesøg og fortæller lidt om de mange muligheder, der er her i Ebberup og i vores forskellige foreninger.

Du er flyttet til Ebberup, som er kendetegnet ved, at være en by med mange aktive og engagerede borgere i vores mange forskellige foreninger, i og omkring vores institutioner (skole og dagtilbud), gode naboskaber og stort engagement hos vores mange erhvervsdrivende.

Vi har alle, i vores by, besluttet, at Ebberup skal være et sted, hvor der er et godt og aktivt nærmiljø, så vi har lyst til fortsat at bo her og andre kunne få lyst til at flytte hertil. Vi ønsker alle, at Ebberup skal være et godt sted at bo og leve. En by, hvor der altid skal være spændende aktivitetstilbud til os alle, lige fra de mindste børn, til unge og forældre samt de lidt ældre seniorer.

Vi vil gerne fortælle lidt om de mange muligheder, vi alle har for at deltage i byens liv. Det perfekte sted at starte er byens hjemmeside www.ebberup.dk, hvor en række informationer om stort og småt i og omkring Ebberup kan findes. Vi håber, at du vil lade dig inspirere til at deltage.

Sidst men ikke mindst så husk – ta´ endelig fat i en af os, hvis du har spørgsmål til byens aktiviteter eller måske bare mangler én at følges med til dit første arrangement her i Ebberup. 

Vi glæder os meget til at møde dig igen.

Venlig hilsen

 Ambassadørerne i Ebberup


Annette Søby – Topshøj 8A – 5631 Ebberup – tlf.:24828744 – annettesj61@hotmail.com
Karin Christiansen – Ebberupvej 93 – 5631 Ebberup – tlf.:40968374 – knchristiansen@outlook.dk