Lokalrådet på studietur til FabLab Vejle

Lokalrådet på studietur til FabLab Vejle

d. 31.10.17 drog en bil fyldt med spændte bestyrelsesmedlemmer samt en enkelt ambassadør på besøg hos FabLab i Vejle, www.spinderihallerne.dk/fablab. Vores bestyrelsesmedlem Birgit Basballe har studio i Spinderihallerne i Vejle, www.spinderihallerne.dk, hvor FabLab også har til huse. Hun havde derfor inviteret os på besøg til rundvisning. 

Hvad er så et FabLab? Ja, det står først og fremmest for FABrication LABoratory, http://www.fabfoundation.org/index.php/about-fab-foundation/index.html. Det er et værksted, hvor man kan mødes i et kreativt netværk og få idéer og projekter afprøvet ved hjælp af teknologier som 3D-tegneprogrammer og software. Der findes vinyl- og laserskærer, 3D-printer, 3D-scanner og en hel del andet elektronisk udstyr.

Vi ved godt, at Ebberup ikke er at sammenligne med Vejle, men det har altså sat nogle idéer og store ambitioner i gang. Vi tror på, at vi i samarbejde med Ebberup Skole kan starte vores eget EbLab op i løbet af 2018. Det kommer til at starte op i det små, men ambitionerne er store, og I vil her på hjemmesiden løbende kunne følge med i udviklingen. Vi håber og tror på, at lokalbefolkningen vil bakke op om projektet både økonomisk og arbejdsmæssigt. Der ligger uanede muligheder gemt til os i dette projekt, og det kommer til at udvikle sig over de kommende år.

X
X
X