Logo mærke

Hvorfor bo her?

Vi har alle vores helt egen grund til, at vi har valgt at bo her i Ebberup og omegn.
Læs nogen af dem her.

Aktiviteter

“Vores famile nyder en tryg hverdag med skole i baghaven og et aktivt idrætsliv. Det er super vigtigt for os, at skolen er god, og det må vi sige den er, der er dygtige lærere, der også forstår at undervise sådan et par meget aktive drenge som vores”

jacob medici

FÆLlESSKAB

“Jeg holder meget af Ebberup, især pga. det fællesskab der er. Alle kender alle, så det er rigtig dejligt, at man kan tage en tur i Hallen eller i vores lokale købmand Marlene, hvor man så stensikkert møder nogen man kender”

Mads Haugaard

harmoni

”Som kontrast til en travl hverdag, er det fantastisk at bo lige midt i det smukkeste naturområde med åbne vider, højt til himlen og omsluttet af fred, ro og harmoni”

Louise & Christian dollerup

udvikling

“Jeg er glad for det sammenhold og det fællesskab, vi har i byen. Jeg synes, at vi har ret meget at byde på her i Ebberup, og jeg tror på tilflytning og udvikling i Ebberup + Omegn”

Pia Johansen

NÆRHED

“Hvorfor bo i Ebberup: For børnenes skyld! Her kan børnene opleve nærhed og tryghed. Gode skole- og dagstilbud. Fantastisk idrætsforening med er bredt tilbud for alle børn. Engagerede frivillige der arbejder for at skabe gode rammer for alle børn og unge”

karin christiansen

muligheder

“Jeg er glad for at bo i Ebberup fordi der er sammenhold, altid en i nærheden man kan bede om hjælp, dejlige omgivelser i form af skov og strand. Mange gode muligheder for aktiviteter i foreningslivet”

anette søby

SAMMENHOLD

“Hallen er det første projekt som jeg husker skabte et enormt sammenhold i Ebberup. Dem har der været mange af siden og jeg er super stolt af Ebberup og det er grunden til at jeg bor i Ebberup”

flemming kjær

venskaber

“Vi havde lige stiftet familie og ønskede et roligt sted at bo nær vores firma, med mulighed for at vores børn kunne gå i skole fra start til slut, og have fritidsaktiviteter og venner  indenfor rækkevidde”

Joakim og pernille johansen

Hvorfor bor du her?

Titel = et ord

Del din historie og et billede med os. Send din tekst Ca. 200 tegn eller 35 ord, om hvorfor du har valgt at bo her, eller fortæl hvad der er helt særlig ved Ebberup og omegn.

dit navn – jeres navne

Hvid logo transparent grafik
Payoff hvor solen altid skinner stor
X
X
X