Logo mærke

EbLab

"The sky is the limit"

Et kreativt teknologisk sted, hvor målet er at skabe vækst
og udvikling for både borgere og erhverv.

Er du klar til at tænke vildt.

Kom og vær med til at skabe det nye EbLab

Foto herover: Marc Wieland - Unsplash

Fabrikationsnetværket EbLab

Foto: Sebastien Gabriel - Unsplash

Fabrikationsnetværk

NU går projekt EbLab i luften. Vi har armene oppe over hovedet, for vi har fået lov til at bruge et af skolens lokaler. EbLab bliver et sted, hvor man kan mødes i et netværk omkring forskellige teknologiske muligheder. EbLab’s første projekt bliver unge, der skal udarbejde logo samt skabe billeder og tekst til denne hjemmesides menupunkt ”ung til ung”.

Kom til borgermødet den 30. januar 2018 kl. 19.00 i Ebberup Hallen og hør om hvad EbLab går ud på.

3D print teknogi

Foto: Ines Álvarez Fdez - Unsplash

Kreativitet fælleskab

Så er du klar til at tænke vildt? Luk øjnene og forestil dig et sted, hvor mindre lokale virksomheder kan have små kontorer, hvor der er arbejdende kunstnere, hvor de unge, os midt i mellem og de ældre udvikler sig gennem teknologi og kreativitet i et fælleskab, hvor man hjælper hinanden og skaber synergi og udvikling til gavn for både os borgere men bestemt også med henblik på vækst i de lokale virksomheder og tiltrækning af tilflyttere. Vi har brug for mange lokale kræfter til at løfte EbLab opgaven, vi vil så gerne have, at du kontakter os, hvis du kan se mulighederne EbLab og brænder for projektet. Om du er ung, halvgammel eller hører til i den ældre ende af lokalbefolkningen, det har ingen betydning. Vi ønsker samarbejde på tværs af generationer, og vi søger efter personer med mange forskellige færdigheder.

Elektronik

Foto: Johannes Plenio - Unsplash

Fra vision til virkelighed

Lokalrådets bestyrelse arbejder på at overtage en bygning i nærheden af skole og hal. Vi har ret store visioner om at skabe et kreativt teknologisk sted, som alle er velkomne til at benytte og være en del af. Vil du være med til at støtte EbLab projektet økonomisk? Så tryk på ”støt os”, alle bidrag modtages med stor taknemmelighed.

Computer kode

Foto: Markus Spiske - Unsplash

Hvad kan jeg bidrage med?

Er dit speciale ny teknologi, og kan du noget om videooptagelse, programmering, designprocesser, elektronik eller er kreativ på andre områder, så kontakt os og vi finder ved fælles hjælp den måde, som du kan bidrage med til det spændende EbLab projekt. Du kan med fordel se de tilgængelige videoer om FabLab, så får du en idé om, hvad vi er på jagt efter.

Læs også om Lokalrådets studietur til Spinderihallerne i Vejle.

Kom, vær med...

Følg udviklingen af EbLab her på hjemmesiden og kontakt os gerne, hvis DU har tid, lyst og lejlighed til at bidrage med noget til vores alle sammens EbLab.

Hvid logo transparent grafik
Payoff hvor solen altid skinner stor
X
X
X